V oglaševanje je vstopil med študijem in se zaposlil v manjši mariborski agenciji. Zaradi želje po spoznavanju realnosti oglaševalske scene se je kot tekstopisec in vodja projektov že v rosnih oglaševalskih letih srečeval tudi z večjimi naročniki.

Kariero je nadaljeval v “new age” in “new born” agenciji Zadrga, kjer je bil eden od začetnih članov kolektiva, ki se je hitro prebil na oglaševalsko sceno pri nas in čez mejo Na Zadrgi je skrbel za kreativne strategije in delal s klienti kot so Spar, Nikon, Volkswagen in evropska košarkarska zveza FIBA.
Na Mayer McCann se je preselil iz agencije Futura DDB, kjer je delal z velikim blagovnimi znamkami, ki so ponudile podij za ustvarjanje prodornih idej in pogumnih strategij. znamkami kot so Poli, Zavarovalnica Triglav, Paloma, Pivovarna Union, Radenska in druge.

Kot kreativni direktor in strateg krepi funkcionalnost in relevantnost komuniciranja klientov, ki zaupajo znanju agencije. Vse z namenom ustvarjanja fantastičnih rešitev s fantastičnimi rezultati.
V dosedanji karieri je za svoja dela in projekte prejel številne nagrade na slovenskih in mednarodnih oglaševalskih festivalih kreativnosti in učinkovitosti.

V prostem času se ukvarja s športom, potuje in išče zanimive in inovativne koncepte za kreativne new business projekte.