Mayer McCann je vodilno marketinško in komunikacijsko svetovalno podjetje, ki je del svetovne mreže McCann Worldgroup. Ponuja inovativne in celovite rešitve na področju tržnega komuniciranja.

Agencija je že od leta 2001 preko skupine McCann Worldgroup povezana z legendarno oglaševalsko mrežo McCann Erickson in z globalno agencijo za odnose z javnostmi Weber Shandwick.

Vse od svojega začetka leta 1990 je agencija Mayer McCann v ospredju razvoja in na enem mestu združuje marketinško svetovanje, trženjsko, korporativno in digitalno upravljanje komunikacij, razvoj kreativnih komunikacijskih sporočil, organizacijo dogodkov ter medijsko načrtovanje in zakup.

Agencija pod svojim okriljem združuje visoko usposobljene strokovnjake za posamezna področja, ki v timskem sodelovanju uspešno integrirajo svoja znanja in izkušnje v celovite rešitve za doseganje zastavljenih poslovnih ciljev naročnikov.

Med naročnike agencije sodijo najpomembnejša podjetja in organizacije s področja avtomobilizma, bančništva in financ, farmacevtike in kozmetike, gradbeništva in infrastrukture, potrošnih dobrin (FMCG), telekomunikacij in tehnologije, trgovine, turizma, poslovnih storitev in nevladnih organizacij (NGO) doma in v tujini. Komunikacijske in kreativne rešitve agencije uporabljajo v Sloveniji in v svetu, za kar so prejeli tudi številna strokovna priznanja.

Accept the indicated service college-essay-help.org in order to get didactic assistance from hooked up mentors.
Hooked up scholarship manufactory provides a chance to buy essays cheap aid to anyone in need.
Imaginative foreign service that allows you to buy custom essays online that declares informational freedom.
Trade the philosophy and buy essay at this superb and unbelievably famous and easy essay writer site in order to look crafty.
Jump inside the nature of big grades with essay writing service scientific site.
Scholars have a convenience in order to help me write my college essay out of on stream point of supply.
Alternate a perspective and purchase homework is done here at this site that you can use to write my papers in order to look brilliant.

http://www.mayermccann.com/slo/http://www.mayermccann.com/slo/