Mayer McCann je vodilno marketinško in komunikacijsko svetovalno podjetje, ki je del svetovne mreže McCann Worldgroup. Ponuja inovativne in celovite rešitve na področju tržnega komuniciranja.

Agencija je že od leta 2001 preko skupine McCann Worldgroup povezana z legendarno oglaševalsko mrežo McCann Erickson.

Vse od svojega začetka leta 1990 je agencija Mayer McCann v ospredju razvoja in na enem mestu združuje marketinško svetovanje, trženjsko, korporativno in digitalno upravljanje komunikacij, razvoj kreativnih komunikacijskih sporočil, organizacijo dogodkov ter medijsko načrtovanje in zakup.

Agencija pod svojim okriljem združuje visoko usposobljene strokovnjake za posamezna področja, ki v timskem sodelovanju uspešno integrirajo svoja znanja in izkušnje v celovite rešitve za doseganje zastavljenih poslovnih ciljev naročnikov.

Med naročnike agencije sodijo najpomembnejša podjetja in organizacije s področja avtomobilizma, bančništva in financ, farmacevtike in kozmetike, gradbeništva in infrastrukture, potrošnih dobrin (FMCG), telekomunikacij in tehnologije, trgovine, turizma, poslovnih storitev in nevladnih organizacij (NGO) doma in v tujini. Komunikacijske in kreativne rešitve agencije uporabljajo v Sloveniji in v svetu, za kar so prejeli tudi številna strokovna priznanja.